Katarina Čas: Skorseze je genije, a DiKaprio laf

"Otišla sam na kasting i poslije par mjeseci dobila odgovor da me žele u filmu. Bila sam ushićena, nisam mogla da vjerujem"
208 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 03.02.2014. 08:23h

Slovenačka glumica postala je preko noći poznata ulogom u novom filmu Martina Skorsezea, koji je glavni kandidat za Oskara. Kaže da je čuveni reditelj pravi čudak, ali i da je majstor iza kamere.

"Agent mi je samo rekao: “Hej, dobili smo audiciju za novi film Martina Skorsezea.” Otišla sam na kasting i poslije par mjeseci dobila odgovor da me žele u filmu. Bila sam ushićena, nisam mogla da vjerujem. Igram Šantal, suprugu prijatelja glavnog junaka.

Skorseze me je oborio s nogu. Govorio je brzo, pravi nervčik, ali veoma dobro zna šta želi. Rekao mi je kratko: „Katarina, dobrodošla” i krenuo da priča o filmu punom droge i seksa. Kada sam videla kako radi, znala sam da sam u blizini genija", priča Katarina za “Blic” o ulozi u filmu “Vuk sa Volstrita”.

Uspješna rola (FOTO:moviestillsdb.com)

O saradnji sa Leonardom Dikapriom Slovenka kaže da je ostala opčinjena.

"Leonardo je glumac sa jakom koncentracijom. Nevjerovatno je kako pamti izuzetno duge monologe. Pravi je laf. Imali smo četiri zajedničke scene. U jednoj sceni sam u bikiniju oblijepljena dolarima, a pored mene su stajali Dikaprio i ostali. Nije mi bilo neprijatno da nosim taj dolarski kostim".

Galerija

Bonus video: