"L’Ekip": Šumaher trepnuo

U izvještaju menadžmenta njemačkog vozača navodo se da je Šumaher dobro reagovao na terapiju, a da buđenje iz kome može da potraje
62 pregleda 0 komentar(a)
Sabina Kem, Foto: Reuters
Sabina Kem, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.01.2014. 12:38h

Mihael Šumaher pozitivno je reagovao na terapiju, a francuski "L’Ekip" navodi da je trepnuo, što je važna faza buđenja iz indukovane kome.

U izvještaju menadžmenta njemačkog vozača navodo se da je Šumaher dobro reagovao na terapiju, a da buđenje iz kome može da potraje.

"L’Ekip" se poziva na izvore bliske bolnici u Grenoblu.

Kem: Priče oko buđenja Šumahera iz kome su spekulacije

Menadžerka Mihaela Šumahera Sabina Kem, ranije danas je demantovala pisanje “L'Ekipa” da je Šumaher pokazao pozitivne reakcije i da ga ljekari u Grenoblu uvode u fazu postepenog buđenja.

"Ja opet naglašavam da su izjave o zdravlju Mihaela koje ne potiču od medicinskog tima bolnice u Grenoblu ili njegovog menadžmenta treba smatrati spekulacija. Ponavljam nećemo komentarisati spekulacije", rekla je Kem.

"L'Ekip" je pozivajući se na izvore u bolnici u Grenoblu juče objavio da su ljekari Šumahera počeli postepeno da bude.

Šumaher, kako je objavio list, reaguje pozitivno na proces izlaska iz kome.

Navodno buđenje se manifestuje otvaranjem očiju i "uspostavljanjem sposobnosti komuniciranja" koja se provjerava izvršavanjem jednostavnih naredbi kao što su "otvorite oči, zatvorite oči, otvorite usta, stisnite ruku".

Bonus video: