Marko Bojić ide u Ziratbanku

Bojić u Ziratbanku stiže na pozajmicu, jer ima ugovor sa Budvanskom rivijerom do ljeta 2015. godine.
71 pregleda 0 komentar(a)
Marko Bojić, Foto: Cev.lu
Marko Bojić, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 28.01.2014. 00:18h

Dogovor je pao, fali samo potpis kluba, jer je Marko Bojić već parafirao – najbolji igrač Budvanske rivijere u ovogodišnjoj Ligi šampiona (četvrti poenter lige nakon osmine finala, šesti smečer i primač), danas će otputovati za Ankaru, gdje će se pridružiti novim saigračima iz Ziratbanke, za koju će igrati do kraja sezone.

Bojić u Ziratbanku stiže na pozajmicu, jer ima ugovor sa Budvanskom rivijerom do ljeta 2015. godine.

Ziratbanka je najbolji plasman u prvenstvu imala 2010. godine, kada je bila vicešampion. Trenutno dijeli peto mjesto sa Galatasarajem i Mili Pjangom, a cilj kluba je da pokuša da se domogne polufinala plej-ofa, ili barem petog mjesta i izbore izlazak na evropsku scenu.

Sa Bojićem, kome će Turska biti peta inostrana destinacija, nakon Grčke (PAOK), Poljske (Rešovija), Rumunije (Konstance) i Rusije (Jaroslavič), Ziratbanka će lakše do cilja.

Između ostalih, Bojić je bio i na meti Kuzbaša, ali je ruskom superligašu trebao igrač na duže staze, ne do kraja sezone, pa je transfer propao, jer Rusi nijesu bili spremni da plate obešćenje budvanskom klubu da bi "izboksovali" prijevremeni raskid ugovora...

Bonus video: