Ana Otašević u Rumuniji

Srednja blokerka reprezentacije Crne Gore je potpisala ugovor do kraja sezone sa rumunskim prvoligašem, Unikom iz Pjatra Njamca
50 pregleda 0 komentar(a)
Ana Otašević, Foto: Cev.lu
Ana Otašević, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 25.01.2014. 20:31h

Nakon Srbije, Francuske i Švajcarske, Ana Otašević će igrati i u Rumuniji – srednja blokerka reprezentacije Crne Gore je potpisala ugovor do kraja sezone sa rumunskim prvoligašem, Unikom iz Pjatra Njamca.

Klub je Pjatra Njamca je jedini put bio šampion 2003. godine, a prošle sezone je bio sedmi u ligaškom dijelu, dok je u četvrtfinalu plej-ofa eliminisan u četvrtfinalu od Tomis Konstance.

Novi klub Ane Otašević je trenutno u sredini tabele lige koja broji 12 timova. Na debiju, Otaševićka je danas upisala pobjedu, pošto je njen tim u gostima savladao “fenjeraša” Konstancu sa 3:0.

Dvadesetogodišnja Ana je karijeru počela u rodnom Nikšiću, nakon čega je nosila dres beogradskih klubova Radničkog (sezona 2006-2007) i Vizure (2007-2011), sa kojom je 2010. godine igrala finale plej-ofa protiv Crvene zvezde.

Iz Vizure je 2011. godine otišla u Francusku, u Sen Klod, dok je prošlu sezonu odigrala u švajcarskom Dudingenu.

Na početku tekuće sezone vratila se u Crnu Goru, pristupila Budućnosti, za koju je odigrala četiri meča. Zbog ponude iz Rumunije odlučila je ponovo da se otisne u inostranstvo.

Bonus video: