Bombom na BMW Kotoranina Miška Joketića (55)

Automobil, koji je dva sata prije eksplozije koristila Joketićeva kćerka, bio je parkiran ispred porodične kuće, a u trenutku eksplozije svi članovi porodice bili su kući
323 pregleda 63 komentar(a)
Bombom na BMW, Foto: Ivana Komnenić
Bombom na BMW, Foto: Ivana Komnenić
Ažurirano: 25.01.2014. 11:56h

U kotorskom naselju Dobrota jutros oko dva sata je bačena eksplozivna naprava na automobil marke BMW x5, čiji je vlasnik poznati kotorski privatnik Miško Joketić (55).

Joketić je vlasnik hotela Forca Mare u Dobroti, kafe bara Forca i suvenirnice u Starom gradu.

Automobil, koji je dva sata prije eksplozije koristila Joketićeva kćerka, bio je parkiran ispred porodične kuće, a u trenutku eksplozije svi članovi porodice bili su kući.

Povrijeđenih nije bilo, a na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta, dok su na kući preko puta od jake detonacije polomjena stakla.

Kako se moglo čuti na licu mjesta od pojedinih članova porodice Joketić, eksplozovna naprava je postavljena u blizini rezervoara za gorivo, pa je prava sreća da automobil nije eksplodirao.

Joketići nijesu željeli da komentarišu događaj, osim konstatacije da ne znaju ko bi mogao biti počinilac kao ni motiv postavljanja eksploziva, te da očekuju da će policija raditi svoj posao.

Bonus video: