ODBOJKA

Ništa od Rusije, Bojić sada na meti Turaka

Bojić je pod ugovorom sa Budvanskom rivijerom do ljeta 2015. godine, a ruskom superligašu je bio potreban igrač na duže staze, ne samo do kraja sezone
57 pregleda 0 komentar(a)
Marko Bojić, Foto: Vesko Belojević
Marko Bojić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 25.01.2014. 20:38h

Iako su najpoznatiji specijalizovani odbojkaški portali širom Evrope u četvrtak to najavili kao gotovu stvar, od odlaska Marka Bojića u ruski Kazbaš, ipak, nema ništa.

Bojić je pod ugovorom sa Budvanskom rivijerom do ljeta 2015. godine, a ruskom superligašu je bio potreban igrač na duže staze, ne samo do kraja sezone.

Očigledno u Kazbašu nisu bili spremni da odriješe kesu i za obeštećenje, iako su za Bojića spremili unosan ugovor. S obzirom na to da je imao odlične nastupe u Ligi šampiona (četvrti poenter po završetku osmine finala, šesti primač i smečer LŠ), Bojiću ponuda ne fali, a za njegove usluge se interesuju klubovi iz bogate Turske.

Nešto više će se znati narednih dana. Odlazak Bojića je, uz Ćaćića, za sada jedino izvjestan.

Milošu Ćulafiću je istekao ugovor i on je otišao u Francusku, u Set, a bez ugovora je trenutno i kapiten Milan Marković.

Dozvolu da ide u inostranstvo trenutno nije dobio Luka Šuljagić, koji je pod ugovorom.

Italijanski tehničar Marko Falaski nema interesantnih ponuda, pa će, ako se nešto u međuvremenu ne promijeni, ostati u Budvi do kraja sezone...

Preporučujemo za Vas