Pozitivna: Zbog nemoći države, Berane postalo ring za obračun kriminalaca

U Beranama jutros bačena eksplozivna naprava ispred lokala Grand, u ulici Mojsija Zečevića.
7 komentar(a)
Pozitivna CG, Foto: PCG
Pozitivna CG, Foto: PCG
Ažurirano: 24.01.2014. 16:21h

Kriminalci su Berane pretvorili u svoj ring za razračunavanje, a vladajuća klasa ne radi ništa da zaštiti prava na život i bezbjednost građana tog grada, ocijenjeno je iz Pozitivne Crne Gore.

U Beranama jutros bačena eksplozivna naprava ispred lokala Grand, u ulici Mojsija Zečevića.

Predsjednik beranskog odbora Pozitivne, Rade Čantrić, kazao je da ta partija zahtijeva hitnu intervenciju nadležnih organa u Beranama kako bi taj grad što prije postao bezbjedan za život.

"Jutros, umjesto uobičajenog buđenja uz žamor radnih ljudi koji idu na posao, Berance je opet na noge digla bomba postavljena u centru grada. Briga za ličnu bezbjednost na trenutak zamijenila je uobičajeni ritam života, i vratila u sjećanje seriju ovakvih događaja koji su se desili u ne tako dalekoj prošlosti", naveo je Čantrić.

Prema njegovm riječima, nijedan od tih događaja nije rasvijetljen, nijedan kriminalac nije uhapšen niti je iko procesuiran.

"Država je nemoćna, a građani prepušteni sami sebi. Kriminalci su Berane pretvorili u svoj ring za razračunavanje, a vladajuća klasa u svoj atar za nečinjenje ničega konkretnog u zaštiti prava na život i bezbjednost svakog građanina ovog grada", smatra Čantrić.

Iz Pozitivne su pozvali sve građane Berana da zajedno „stanu na put toj pošasti, da njihovi sugrađani mogu mirno izaći i šetati, a da su njihova djeca sigurna da rastu i uče u zdravoj sredini sigurnoj za sve“.

"Vratimo Beranama ono što je imao ranije – sigurnost, mir, pune škole i pune fabrike i vratimo Berankama i Berancima vjeru da je pravda možda spora, ali da uvijek stiže", poručili su iz Pozitivne.

Bonus video: