Odbačena prijava Bebe Popovića protiv reportera "Vijesti"

Advokatska kancelarija “Justicija”, kao pravni zastupnik Vladimira Bebe Popovića, podnijela je sredinom oktobra 2013. krivičnu prijavu protiv Babovića i Zekovića
127 pregleda 9 komentar(a)
Vladimir Beba Popović, Foto: Screenshot (YouTube)
Vladimir Beba Popović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 24.01.2014. 06:39h

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odbacilo je krivičnu prijavu koju je Vladimir Beba Popović podnio protiv novinara “Vijesti” Miodraga Mića Babovića i fotoreportera Luke Zekovića, optuživši ih za lažno prijavljivanje, saopštila je juče “Vijestima” osnovna državna tužiteljka Ljiljana Klikovac.

Advokatska kancelarija “Justicija”, kao pravni zastupnik Vladimira Bebe Popovića, podnijela je sredinom oktobra 2013. krivičnu prijavu protiv Babovića i Zekovića, optužujući ih da su lažno policiji prijavili da ih je Popović vrijeđao i otimao im opremu za rad.

Neformalni saradnik premijera Mila Đukanovića i direktor Instituta za javnu politiku Popović, 3. septembra prošle godine vrijeđao je i psovao reportere „Vijesti", nakon što su ga fotografisali ispred zgrade u kojoj se nalazi njegova organizacija u Podgorici.

Popović je tada oteo Baboviću diktafon, provjeravao i brisao snimljene fotografije iz fotoaparata fotoreportera Zekovića. Babović i Zeković su istog dana incident prijavili policiji.

Opširnije čitajte u štampanom izdanju "Vijesti" od 24. januara

Bonus video: