Uhapšen Nikšićanin zbog sumnje da je ukrao tri automobila

"Službenici CB Nikšić su pronašli navedeno vozilo koje je bilo rastavljeno na djelove na otpadima sekundarnih sirovina“
109 pregleda 4 komentar(a)
policija, Foto: Uprava policije
policija, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 23.01.2014. 14:27h

Nikšićka policija lišila je slobode Vladana Ristića (23) iz toga grada zbog osnovane sumnje da je u toku decembra i januara izvršio tri krađe i tom prilikom otuđio tri automobila.

Sudija za istragu Osnovnog suda u Nikšiću je Ristiću odredio pritvor i on je od strane policijskih službenika CB Nikšić sproveden u ZIKS.

Za Ristićem, koji se nalazio u bjekstvu, policija je u decembru raspisala potjernicu zbog osnovane sumnje da je ukrao automobil „Golf 3“ koji je bio parkiran u Ulici Peka Pavlovića, a koji je vlasništvo M.A.

"Službenici CB Nikšić su pronašli navedeno vozilo koje je bilo rastavljeno na djelove na otpadima sekundarnih sirovina“, navodi se u saopštenju policije.

J.D. i I.A., obojica iz Nikšića, prijavili su policiji da im je u noći između 12. i 13., odnosno 15.januara nestao automobil koji je bio parkiran na parking prostoru ispred zgrade u kojoj stanuju. U oba slučaja riječ je o „Golfu 2“.

„Policijski službenici CB Nikšić su odmah po prijavljenim događajima pronašli otuđena vozila i ista, nakon izvršenog uviđaja, vratili vlasnicima. Preduzimajući intenzivne operativno taktičke mjere i radnje, policijski službenici su utvrdili da je navedene krađe vozila izvršilo lice V.R., koje se nalazilo u bjekstvu i za kojim je u decembru 2013. godine bila raspisana potjernica“, stoji u saopštenju policije.

Bonus video: