Filmska policijska akcija u Podgorici: Potjera i sukob sa lopovima

Policijska patrola je locirala kradljivce i prinudno zaustavila njihovo vozilo u ulici Bratstva i jedinstva
59 pregleda 42 komentar(a)
policija udes, Foto: Arhiva "Vijesti"
policija udes, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 22.01.2014. 16:25h

Prava filmska policijska akcija odigrala se danas oko 10 sati u ulici Svetozara Markovića u Podgorici, javlja TV Vijesti.

A.Đ. je prijavio da su mu dvije nepoznate muške osobe iz automobila marke "citroen" ukrale torbicu sa novcem u kojoj je bilo oko 150 eura, i nakon toga pobjegle svojim vozilom marke "golf 4".

Policijska patrola je locirala kradljivce i prinudno zaustavila njihovo vozilo u ulici Bratstva i jedinstva.

Oni su ipak uspjeli da pobjegnu iz vozila i daju se u bjekstvo koje nije dugo trajalo, ali je ih je našla druga policijska patrola.

"Pokušavajući da pobjegnu policijskim službenicima S.G. (37) i S.G. (23) su zadali više udaraca rukama i nogama policijskim službenicima –nanoseći im lake tjelesne povrede, uz to je S.G. (37) prema jednom policijskom službeniku upotrijebio i elektrošoker, ali su ipak policijski službenici uspjeli da ih liše slobode", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Pregledom vozila koje su koristili Sehad i Sefedin Gutić, policijski službenici su, kako je saopšteno, pronašli sjekiru, metalnu palicu, kao i otuđenu torbicu, koja je vraćena oštećenom vlasniku.

"Protiv S.G. (37) i S.G. (23) slijedi krivična prijava, zbog osnovane sumnje, da su u saizvršilaštvu počinili krivično djelo krađa u sticaju sa krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Oni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti predati nadležnom državnom tužiocu nadalju nadležnost", saopšteno je iz policije.

Bonus video: