Podgorica: Eksploziv bačen na kuću u Maslinama

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, Perović u trenutku napada nije bio u kući, u kojoj je bila samo njegova žena
699 pregleda 24 komentar(a)
Bomba Masline, Foto: Zoran Đurić
Bomba Masline, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.01.2014. 23:52h

Podgorička policija tragala je u utorak veče za napadačem koji je oko 21 čas bacio eksplozivnu napravu ispred kuće Darka Perovića, u podgoričkom naselju Masline.

Iako je, prema tvrdnjama sagovornika “Vijesti” iz Uprave policije, ispred kuće Perovića bačena jaka eksplozivna naprava, u napadu nije bilo povrijeđenih, a pričinjena je materijalna šteta na kapiji Perovićeve kuće, i na dva automobila, koja su bila parkirana ispred kuće.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, Perović u trenutku napada nije bio u kući, u kojoj je bila samo njegova žena.

Perović, ispred čije kuće je sinoć bačen eksploziv od ranije je poznat organima gonjenja i navodno je bezbjednonsno interesantna osoba. Nedavno je izašao iz spuškog zatvora u kom je izdržavao zatvorsku kaznu zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda namah.

Peroviću je tada suđeno zbog toga što je 28. jula 2008. godine na Veruši, prema ocjeni suda, nanio teške povrede Veroljubu Petroviću, od kojih je Petrović nakon dva dana umro.

Inspektori podgoričke policije koji su sinoć radili uviđaj izuzeli su tragove koji će se vještačiti u Forenzičkom centru u Danilovgradu.

Bonus video: