Krivične prijave protiv vlasnika, menadžera i konobara "Valentina"

Policija sumnja da su menadžer i konobar određivali cijenu i ugovorali seksualne usluge, a potom o tome obavještavali vlasnika "Valentina"
1191 pregleda 44 komentar(a)
Prostitucija, Foto: Shutterstock
Prostitucija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.01.2014. 16:20h

Podgorička policija je podnijela krivičnu prijavu protiv vlasnika noćnog kluba "Valentino" u Podgorici, Rada Božovića, zbog sumnje da je organizovao prostituciju i nedozvoljeno držao oružje.

Osim Božovića, u akciji nazvanoj "Kleopatra" prijave su podnešene i protiv N.D. (37) i D.V. (28) iz Podgorice, koji su osumnjičeni da su posredovali u vršenju prostitucije.

"Opsežne policijske mjere i radnje upućuju na sumnju da je R.B. počinio krivično djelo kriminalno udruživanje na način što je kao vlasnik noćnog kluba “Valentino“, radi sticanja protivpravne imovinske koristi, organizovao grupu koja je, u prostorijama kluba “Valentino“ ali i izvan kluba, u dužem vremenskom periodu, organizovala pružanje seksualnih usluga za novac drugim licima od strane više lica ženskog pola zapošljenih u pomenutom klubu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija dodaje da je pretresom kluba i stana R.B. pronađeno 108 komada municije različitog kalibra i startni pištolj marke „Ecol- dicle“, kalibra 9 mm.

"D.N. radeći kao menadžer u pomenutom noćnom klubu i D.V. radeći kao konobar u istom klubu su, kako se sumnja, počinili krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije na način što su, u dužem vremenskom periodu, u prostorijama pomenutog kluba, ali i izvan njega na drugim adresama u Podgorici i u primorskim gradovima u Crnoj Gori, ugovarali i organizovali pružanje seksualnih usluga za novac tzv. „klijentima“ od strane više lica ženskog pola angažovanih u pomenutom klubu", dodaje se u saopštenju.

Policija sumnja da su menadžer i konobar ugovarali zaposlenim ženama, kada, gdje i kome i da pruže seksualne usluge, kao i određivali cijenu tih usluga, a potom o tome obavještavali vlasnika "Valentina".

Bonus video: