Darko Ivanović: Imam dokaze o policijskom “rasvjetljavanju” napada na novinare

Ivanović je na Tviteru najavio večerašnju emisiju "Robin Hud" u kojem će mu sagovornik biti akter namještaljki
336 pregleda 23 komentar(a)
Darko Ivanović, Foto: Luka Zeković
Darko Ivanović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.01.2014. 06:30h

Urednik emisije "Robin Hud" Darko Ivanović, najavio je da će u večerašnjoj emisiji objaviti svjedočenje muškarca, koji će ispričati kako mu je policija iznudila priznanje da je nedavno obio automobil tog novinara.

Ivanović je juče na Tviteru napisao: "Sjutra u 21 ekskluzivno svjedočenje aktera policijskih namještaljki prilikom napada na novinare! Šta je preče - “efikasnost” UP ili pravda?”. Emisija Robin Hud emituje se na Prvom programu Televizije Crne Gore.

“Vijesti” su kontaktirale Ivanovića, koji je objasnio da će u emisiji objaviti ekskluzivno svjedočenje mladića, koji tvrdi da mu je policija namjestila izvršenje krivičnog djela kada su u pitanju napadi na novinare i njihovu imovinu.

“Da sve bude još tragičnije, on je istu izjavu dao i tužilastvu koje danima ništa ne preduzima. I njima i Upravi policije poslao sam upit da se izjasne. Mislim da je ovo svjedočenje od ključne važnosti za rasvjetljavanje određenih sprega u čitavom bezbjednosnom lancu. Toliko za sada, gledajte emisiju”, kazao je Ivanović.

Opširnije čitajte u štampanom izdanju "Vijesti" od 17. januara

Bonus video: