Šanović upućen u Spuž

Šanoviću je pritvor do 30 dana odredio sudija za istragu kotorskog osnovnog suda Špiro Pavićević, koji je za "Vijesti" potvrdio da je u u prisustvu branioca saslušao P.Š. te da je prihvatio predlog tužioca i odredio pritvor
341 pregleda 0 komentar(a)
Spuž, Foto: Jelena Jovanović
Spuž, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 08.08.2018. 13:26h

Podgoričanin Petar Šanović (26) koji se sumnjiči za seriju razbojništava i teških krađa kladionica u Budvi, Baru i Nikšiću, upućen je u spuški istražni zatvor.

Njemu je pritvor do 30 dana odredio sudija za istragu kotorskog osnovnog suda Špiro Pavićević, koji je za "Vijesti" potvrdio da je u u prisustvu branioca saslušao P.Š. te da je prihvatio predlog tužioca i odredio pritvor.

Šanovića su u zasjedi uhapsili pripadnici budvanske policije.

Okrivljen je za četiri razbojništva i jednu tešku krađu.

Šanović je krajem februrara u Budvi ušao u objekat kladionice "Volcano d.o.o. Vezuv", koja se nalazi u naselju Podkošljun, gdje je prijetnjom da će izvaditi nož iza pojasa radnicu primorao da mu preda pazar u iznosu od 570 eura.

Sumnja se, da je u istom gradu osam dana kansije u objektu kladionice "Lob" u naselju Podkošljun počinio razvbojništzvo, dok je radnica sjedjela za pultom, iz ladice radnog stola koji se nalazio do pulta izvadio i otuđio kovertu u kojoj je nalazilo 400 eura.

"Tokom kriminalističke obrade ova dva predmeta rasvijetljena su još tri krivična djela za koja se sumnjiči P.Š, i to dva krivična djela razbojništvo počinjena u januaru i avgustu ove godine u Baru na štetu dva objekta sportskih kladionica "Volcano d.o.o. Vezuv“ i jedno krivično djelo razbojništvo u Nikšiću počinjeno u februaru ove godine takođe na štetu objekta sportske kladionice "Volcano d.o.o. Vezuv", navode iz Uprave policije.

Bonus video: