Još traje istraga o nasilnoj smrti Vujadinovića na Malti

Vujadinoviću čije je tijelo pronađeno 22. decembra su, kako su pisali mediji, kablom bile vezane i ruke i noge, a obdukcija je pokazala da je skončao nasilnom smrću
821 pregleda 2 komentar(a)
Mirko Vujadinović, Foto: Exitmusic.rs
Mirko Vujadinović, Foto: Exitmusic.rs
Ažurirano: 15.01.2014. 19:18h

Policija na Malti još vodi istragu o nasilnoj smrti Nikšićanina Mirka Vujadinovića (36), čije je tijelo pronađeno 22. decembra kako pluta u luci Marsamhet u toj zemlji.

Prema pisanju malteških medija, tijelo Vujadinovića bilo je u vodi oko osam časova dok ga nijesu pronašli ribari.

Vujadinoviću su, kako su pisali mediji, kablom bile vezane i ruke i noge, a obdukcija je pokazala da je skončao nasilnom smrću.

Na Maltu je otišao sredinom prošle godine, gdje je radio kao di džej pod imenom Miki Miraš u jednoj od tamošnjih diskoteka.

Prema podacima na sajtu “exitmusic.rs”, rođeni Nikšićanin rano djetinjstvo je proveo u Zagrebu, nakon čega se njegova porodica preselila u Novi Sad.

Vujadinović, koji je 1999. godine otišao u Italiju, bavio se i amaterskim boksom, a osvojio je i nekoliko medalja u tom sportu.

U svojoj bokserskoj karijeri osvojio je i bronzanu medalju na prvenstvu Srbije i zlatnu u kupu te zemlje.

U Nikšiću je važio za primjernog momka koji nije imao sukoba sa policijom.

Posredstvom Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore tijelo Vujadinovića prije nekoliko dana dopremljeno je u Crnu Goru.

U prisustvu mnogobrojne porodice i prijatelja sahranjen je 5. januara na nikšićkom gradskom groblju.

Sa druge strane prema pisanju malteških medija smrt državljanina Crne Gore povezuje se sa obračunima podzemlja u toj zemlji.

U posljednjih godinu i po dana na Malti, prema istim informacijama, dogodilo se nekoliko slučajeva otmica i ubistava, koje se povezuju sa mafijom.

Nestale su i dvije osobe dvadesetih godina, za koje se sumnja da su ubijene, a koje su navodno bile povezane sa trafikingom i prodajom droge.

Bonus video: