Plužine: Uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina

Milić Nedić je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju i protiv njega je podnijeta krivična prijava
108 pregleda 0 komentar(a)
Plužine, Foto: Ivan Petrušić
Plužine, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 11.01.2014. 13:44h

Policija u Plužinama uhapsila je Milića Nedića (28) iz tog grada, zbog osnovane sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Milivoja Radovića (28), saopšteno je iz Uprave policije.

"Sumnja se da je M.N, 10. januara, nakon kraće prepirke nožem zadao ubodnu ranu M.R. u predjelu stomaka, nanijevši mu teške tjelesne povrede, nakon čega je odbacio predmetni nož", navodi se u saopštenju.

Povrijeđeni Radović je, kako se dodaje, hospitalizovan.

Radović, iz pivskog sela Borkovići, ranjen je nožem u tuči koja se dogodila 10. januara oko 15.30 časova u tom selu.

Izvor “Vijesti” iz policije kazao je da su se mladići slučajno sreli i posvađali, nakon čega je Nedić izvadio nož i ranio Radovića.

Iz policije je saopšteno da je o događaju obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici, a izuzeti tragovi biće, kako su kazali, predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

Nedić je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju i protiv njega je podnijeta krivična prijava.

Navodi se da je Nedić jutros predat uz krivičnu prijavu nadležnom državnom tužiocu koji mu je Rješenjem odredio zadržavanje.

Bonus video: