Žižić: Prvi meč u februaru

"Nadam se da ću u ovoj godini postići puno i da ću obradovati više puta moj narod i sugrađane”, rekao je Žižić
2 komentar(a)
Ažurirano: 10.01.2014. 12:57h

Crnogorski bokser Milorad Žižić kazao je da je zadovoljan treninzima u Las Vegasu i da očekuje da će prvi meč boksovati narednog mjeseca.

Žižić, koji ima maksimalan učinak u devet mečeva kao profesionalac, kazao je da tri mjeseca trenira u Las Vegasu, u jednom od najboljih kampova na svijetu, Mejveter boksing klab.

“U Las vegasu sam došao na poziv trenera Dantea Ortiza, koji mi je maksimalno posvećen. Pored njega, radim sa Edijem Muhamedom Mustafom i Rodžerom Mejveterom. To je najbolji kamp na svijetu za boksere od velter do super srednje kategorije, zaista se dobro trenira”, rekao je Žižić u izjavi dostavljenoj medijima.

Prema njegovim riječima, pored boksera iz Mejveter boksing kluba na sparinge dolazi i još mnogo poznatih boksera.

“To su prije svih Timoti Bredli, Andre Berto, Demetrius Andrade, Stiven Bermen, Džozef Ekbek. Zadovoljan sam trenutnom formom i time što sam pokazao. Uslovi su idealni. Poslije sparinga sa Leonom Loveom, Luisom Ariasom, Džekom Badouom, momcima koji su neporazeni i koji pripadaju samom vrhu, vidio sam da i ja tu pripadam”, rekao je Žižić.

On je kazao da treba da riješi pitanje menadžera i promotera, kako bi mogao da počne sa mečevima.

“To je malo komplikovano za sve boksere koji dolaze iz malih zemalja, koje nemaju veliku populaciju u Sjedinjenim Američkim Državama, a samim tim i fan bazu. Imao sam ponude od par manjih promotera, ali treneri su mi savjetovali da ne žurim. Očekujem da ću boksovati svoj prvi meč u februaru. Nadam se da ću u ovoj godini postići puno i da ću obradovati više puta moj narod i sugrađane”, zaključio je Žižić.

Bonus video: