Bar: Mladić osumnjičen da je pokušao da ubije oca

Povrijeđeni N.M. je prebačen u barsku bolnicu gdje je konstatovano da mu je oštećena plućna maramica i da ima unutrašnje krvarenje
53 pregleda 16 komentar(a)
Nož, Napad nožem, Foto: Shutterstock
Nož, Napad nožem, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.01.2014. 10:43h

Porodična svađa u kući Marinkovića u barskom naselju Šušanj preksinoć je umalo okončana tragedijom - Aleksandar Marinković (24) sumnjiči se da je nožem je u grudi teško povrijedio oca Nikodina (50).

Porodična drama odigrala se u gluvo doba noći oko dva sata iza ponoći kada je prvo došlo do svađe, a potom je mlađi Marinković uzeo kuhinjski nož u ruke i povrijedio oca.

Policija vjeruje da je sin nožem ubo oca u grudi, a sječivo oštetilo plućnu maramicu što je izazvalo unutrašnja krvarenja.

“Povrijeđeni je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Baru, gdje mu je konstatovana teška tjelesna povreda”, navodi se u saopštenju policije.

Kada je stariji Marinković doveden sa teškim povredama u bolnicu on i članovi njegove porodice su pokušali da zataškaju istinu.

Nikodin Marinković je nakon prijema u bolnicu tvrdio da se sam povrijedio u kući, ali su ljekari pozvali policiju i prijavili slučaj.

Inspektori su tokom uviđaja u kući Marinkovića shvatili da je istina drugačija, što im se tokom dana i potvrdilo kada su uzeli izjave od osumnjičenog i njegove majke.

“Vijestima” je rečeno da Aleksandar Marinković uhapšen, a on je tokom dana uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva odveden na saslušanje kod Višeg državnog tužioca u Podgorici.

Bonus video: