napad na parkingu

Budva: 20 momaka tukli sinove Đurišić i Nuhodžića

Tuča se dogodila kada je gotovo 20 momaka iz Podgorice, uglavnom maloljetnika u vidno alkoholisanom stanju, nasrnulo na dvojicu mladića
702 pregleda 0 komentar(a)
parking, Budva, Foto: Arhiva "Vijesti"
parking, Budva, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 05.01.2014. 07:48h

U masovnoj tuči koja se prekjuče oko tri sata iza ponoći dogodila na parkingu Zeta filma u centru Budve, povrijeđeni su  Podgoričani Luka Đurišić i Amar Nuhodžić

Tuča se dogodila kada je gotovo 20 momaka iz Podgorice, uglavnom maloljetnika u vidno alkoholisanom stanju, nasrnulo na dvojicu mladića  koji su se vraćali sa novogodišnjeg provoda.   Inače, Luka Đurišić je sin ministarske odbrane Milice Pejanović-Đurišć, a  Amar Nuhodžić je sin poslanika Demokratske partije socijalista i predsjednika  Odbora za bezbjednost i odbranu Mevludina Nuhodžića.

Njih dvojica su u masovnoj tuči  zadobila  lakše tjelesne povrede, a cijeli slučaj policija je procesuirala. Iz Uprave policije “Vijestima nedjeljom” je potvrđeno da su sinovi funkcionera  povrijeđeni.

“Nakon tuče većina učesnika je privedena u budvansku stanicu policije i od njih su uzete izjave. Izjave su uzete i od Đurišića i Nuhodžića.  Događaj je kvalifikovan kao prekršaj”,   rečeno je sinoć iz Uprave policije. 

"Izjave su uzete i od Đurišića i Nuhodžića. Događaj je kvalifikovan kao prekršaj”, rečeno je sinoć iz Uprave policije

“Vijestima nedjeljom” je iz više izvora  potvrđeno da je do tuče došlo  nakon razmirica između dvije grupe  mladića,   koji su se provodili na istom mjestu.

Obračun je kulminirao na  velikom parkingu u centru grada. Nakon što je došlo do opšte tuče, nekoliko taksista koji su bili u blizini pokušalo  je da reaguje, a ubrzo je na lice mjesta   stigla i policija koja je patrolirala gradom.

U tuči nije  došlo do težih povreda, iako su Đurišić i Nuhodžić  primili nekoliko udaraca. Prema  riječima očevidaca, tuča je bila žestoka i  u njoj je učestvovalo više od 20 momaka.

Sagovornik “Vijesti” iz policije rekao je da inspektori  ispituju  kako su maloljetnici došli u kontakt sa alkoholom, imajući u vidu da je svuda u lokalima  i supermarketima bilo jasno stavljeno do znanja vlasnicima da se moraju poštovati zakonska pravila, te da  će inspekcijske službe  reagovati  i zatvaranjem ugostiteljskim objekata, ukoliko utvrde da se pravila krše.

“Vijesti” juče nijesu uspjele stupiti u kontakt sa ministarkom odbrane Pejanović- Đurišić.

Nuhodžić, čiji je sin povrijeđen u tuči na posljednjim  lokalnim izborima  u Budvi   bio je  glavni koordinator DPS-a za metropolu turizma.

Preporučujemo za Vas