Robert Dauni Džunior traži posao Mel Gibsonu

"Dauni želi da se oduži Gibsonu i Džodi za svu podršku koju su mu pružili tokom njegovi početaka, a ovo je pravi način za to."
100 pregleda 10 komentar(a)
Mel gibson, Foto: Nydailynews.com
Mel gibson, Foto: Nydailynews.com
Ažurirano: 04.01.2014. 10:33h

Zbog svog izuzetno neugodnog temperamenta, Mel Gibson više nije toliko poželjan glumac u Holivudu, a u pokušaju da to ispravi, i konačno pronađe jaču ulogu za sebe, Oskarovac se obratio svom prijatelju Robertu Dauniju Džunioru.

Dauni i Gibson su u prošlosti snimili i film zajedno "Air America" koji je doživio globalni uspjeh, a zvijezda filma "Ajronmen" se sada trudi da obezbijedi svom prijatelju ulogu u sljedećem nastavku "Osvetnika".

Robert Dauni Džunior je navodno potpisao četvorogodišnji ugovor sa Marvelom, te se obavezao za dva naredna nastavka ove franšize, a pored Gibsona, on pokušava da u ovu produkcijsku kuću uvede i Džodi Foster, prennosi Blic.

"Dauni želi da se oduži Gibsonu i Džodi za svu podršku koju su mu pružili tokom njegovi početaka, a ovo je pravi način za to.", kazao je jedan od izvora bliskih glumcu.

Ovo nije prvi put da je u centar javnosti došlo prijateljstvo između Roberta i Mela, naime, Džunior je u više navrata javno govorio da mu je Gibson pomogao da se vrati u glumu 2003. godine, kada je i finansijski pomogao da se snimi film "Raspevani detektiv", u kome je Džunior imao glavnu ulogu.

Tokom primanja nagrade Američke kinematografije 2011. godine, Robert Dauni Džunior je tokom govora zahvalnice zamolio publiku i filmsku industriju da oproste njegovom prijatelju sve njegove grehe iz prošlosti.

Bonus video: