Nikšić: Mladić preminuo nakon tuče, uhapšena braća Miljanić

Direktor Opšte bolnice u Nikšiću, Ilija Ašanin kazao je da je Ećo neposredno nakon prijema u bolnicu podlegao povredama od posledice ubodne rane u stomak
825 pregleda 86 komentar(a)
diskoteka face Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
diskoteka face Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 29.12.2013. 17:30h

Nikšićka policija uhapsila je braću Miljanić, Marka i Dragana, od kojih se jedan tereti za ubistvo, a drugi za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Marko Miljanić (29) se sumnjiči da je sinoć nožem izbo 24-godišnjeg Jasmina Eća koji je od zadobijenih povreda preminuo na putu do bolnice. Stariji Miljanić je uhapšen jutros oko 9 sati.

Policija je oko 17 sati uhapsila i Dragana Miljanića (19), koji je, kako se vjeruje, šipkom po glavi udario Miodraga Zorića (23), koji se od povreda oporavlja u Kliničkom centru u Podgorici.

Svemu je prethodila tuča koja se dogodila rano jutros u nikšićkoj diskoteci Fejs, nakon čega je obezbjeđenje reagovalo i izbacilo ih van.

Oni su potom nastavili da se obračunavaju napolju, gdje je stradali mladić izboden. Sumnja se da je Marko Miljanić stradalom mladiću zadao ubod nožem u predjelu stomaka, a da je Dragan Miljanić sa više udaraca metalnom šipkom udario Zorića.

Pretresom njihovog stana pronađeni su predmeti i tragovi za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela i oni su upućeni u Forenzički centar u Danilovgradu.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti predati zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici.

Direktor Opšte bolnice u Nikšiću, Ilija Ašanin kazao je da je Ećo neposredno nakon prijema u bolnicu podlegao povredama od posljedice ubodne rane u stomak.

Zorić je, saopštio je Ašanin, zbog preloma kosti lica nakon ukazane pomoći prevezen na dalje liječenje u Kliniku za maksilo-facijalnu hirurgiju.

Ljekar KC Podgorica kaže da je stanje povrijeđenog Miodrag Zorić stabilno.

Bonus video: