Karatiskinja Marina Raković izabrana za sportistu Podgorice

"Savjet je donio odluku da se za razvoj i promociju sporta osoba sa invaliditetom, dodijeli priznanje Šahovskom klubu slijepih i slabovidih Zora"
153 pregleda 0 komentar(a)
Marina Raković, Foto: Omladinac.com
Marina Raković, Foto: Omladinac.com
Ažurirano: 24.12.2013. 12:44h

Karatiskinja Omladinca Marina Raković, biće u četvrtak u hotelu "Ramada", na svečanoj ceremoniji proglašena za najuspješnijeg sportistu Podgorice u 2013.

Savjet Sekretarijata za kulturu i sport donio je odluku da se za najuspješniji klub Glavnog grada proglasi karate klub Omladinac, dok će za najuspješnijeg trenera biti proglašen trener DŽK "Arso Milić" Zdravko Milić.

Džudistkinje Mirjana Milić, Ivana Šunjević (Milenium), karatiskinje Anja Jović (Omladinac), košarkašica Milena Bajić (Budućnost Volcano), fudbaler Andrija Vukčević (Budućnost) i atletičar Blagota Petričević (Podgorica) dobiće nagrade za najperspektivnije sportiste Podgorice.

"Savjet je donio odluku da se za razvoj i promociju sporta osoba sa invaliditetom, dodijeli priznanje Šahovskom klubu slijepih i slabovidih Zora. Za poseban doprinos u razvoju školskog sporta, priznanja se dodjeljuju profesorima Marini Rajković (OŠ "Radojica Perović") i Marku Preleviću (Medicinska škola). Za dugogodišnji rad i izuzetan doprinos u razvoju, organizovanju i unapređenju sporta, dodijeljena su priznanja mr Milojici Dakiću i Božidaru Jarediću”, kaže se u saopštenju PG biroa.

Priznanja za izuzetne sportske rezultate u 2013. dobiće Univerzitetska karate reprezentacija, ŽKK Budućnost Volcano, trener Arso Milić (DŽK "Arso Milić"), automobilisti Jovan Aćimić ("Racing Aćimić"), dizač tegov Dražen Vujošević, takmičarka džiu-džica Biljana Mitrović (Stara Varoš), stonoteniser Irfan Čekić, karatista Mario Hodžić (Omladinac) i džudista Balša Sinanović („Nenad Sinanović“).

Za promociju i razvoj sportske rekreacije biće nagrađeno Društvo za sportsku rekreaciju "ELKO TIM", za uspješnu saradnju u realizaciji programskih aktivnosti Sekretarijata Sportskom centru "Dadex" i DOO "BLT".

Dodjela nagradi i priznanja održaće se u četvrtak u Hotelu "Ramada".

Bonus video: