Podgorica: Osumnjičen da je opljačkao restoran u kojem je radio

Sumnja se da je Vladimir Mandić (30) obio fioku radnog stola, iz čije je unutrašnjosti otuđio više koverti u kojima se nalazilo ukupno preko 4.040 eura
178 pregleda 8 komentar(a)
novac, euro, Foto: Shutterstock
novac, euro, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.12.2013. 09:51h

Podgorička policija, uhapsila je i podnijela izvještaj protiv Vladimira Mandića (30) iz Danilovgrada zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo - teška krađa.

Policija sumnja da je Mandić, u noći između 16. i 17. decembra, počinio pomenuto krivično djelo u ugostiteljskom objektu "Anovi", lociranom u ulici Moskovskoj u Podgorici.

"Na način što je, radeći u pomenutom objektu, prije isteka radnog vremena objekta sišao u podrumske prostorije i ostavio otključana vrata koja vode u garažni dio zgrade u sklopu koje se nalazi ugostiteljski objekat. V.M. je, sumnja se, po završetku rada ugostiteljskog objekta, zaključao restoran i udaljio se sa lica mjesta, da bi se kasnije vratio u garažni dio zgrade i ušao na vrata koja je prethodno ostavio otključana, odakle je koristeći ključ od kancelarijskog prostora, koji je ranije uzeo, ušao u kancelariju pomenutog ugostiteljskog objekta. V.M. je, sumnja se, potom obio fioku radnog stola, iz čije je unutrašnjosti otuđio više koverti u kojima se nalazilo ukupno preko 4.040 eura", navodi se u saopštenju policije.

O događaju je, navodi se, obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

“Od V.M. su prikupljena obavještenja na okolnosti događaja. Nakon lišenja slobode V.M. je u zakonskom roku predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost”, navodi se u saopštenju.

Bonus video: