u Ulici 4. jula

Podgorica: Bomba oštetila četiri automobila

U eksploziji je najviše oštećen “pasat” (PG-BT018) jer su geleri polomili oba stakla na vratima sa desne strane parkiranog automobila
72 pregleda 22 komentar(a)
bomba Tuški put, Foto: Savo Prelević
bomba Tuški put, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.12.2013. 15:27h

Jaka eksplozija probudila je sinoć oko ponoći stanare kvarta u Ulici 4. jula u Podgorici, kada je neko bacio bombu na automobile parkirane u blizini pekare “Tina”.

U napadu su oštećena četiri automobila, ali zbog mraka policija nije radila uviđaj već je taj posao odložila za danas.

U eksploziji je najviše oštećen “pasat” (PG-BT018) jer su geleri polomili oba stakla na vratima sa desne strane parkiranog automobila.

Geleri su probušili gume ali i lim sa zadnje strane “golfa” (PG-BA-278), krcat novogodišnjim paketićima, koji je predsjednica Sindikata Medicinskog fakulteta Milanka Maraš tokom dana ostavila na parkingu.

Maraš je "Vijestima” ispričala da je eksplozija bila jaka, te da je nakon poziva policije posumnjala da su napad možda izveli lopovi, koji su željeli da se dočepaju paketića.

“Tokom dana sam u diskontu, kao sindikalni vođa, kupila novogodišnje paketiće za djecu naših radnika. Upravo zato što znam u kakvom kvartu živim parkirala sam automobil na dobro osvijetljeni dio. Ne bi me čudilo da je ovo uradio neko da bi se dočepao paketića”, kazala je sinoć Maraš.

U napadu je nešto manje oštećena stara parkirana “lada” (PG-BZ-815) i “audi” (NK-AM062).