Snima se film o bendu Limunovo drvo

Radaković je, po navodima srpskih medija, odavno imao dogovor sa osnivačem Limunovog drveta Milanom Stefanovićem o ovom projektu
80 pregleda 0 komentar(a)
Milan Mladenović, Foto: 6yka.com
Milan Mladenović, Foto: 6yka.com
Ažurirano: 20.12.2013. 20:14h

Muzički dokumentarci su u trendu, a u pripremi je film koji donosi priču o Limunovom drvetu, beogradskom bendu čiji je član bio legendarni Milan Mladenović.

Snimanje je počelo, a autor filma je Branko Radaković koji smatra da je u pitanju važan dokument, neophodan kako bi se zaokružila dokumentaristička priča o Milanu Mladenoviću i bendovima koji su potekli iz Limunovog drveta, grupi koja je po njegovom mišljenju nepravedno do sada ostala u sijenci.

Radaković je, po navodima srpskih medija, odavno imao dogovor sa osnivačem Limunovog drveta Milanom Stefanovićem o ovom projektu, a prva klapa pala je nedavno u Domu omladine u Beogradu.

Do sada su izjave za film dali Aleksandar Žikić, Branimir Lokner, Vladimir Janković Džet, Milan Stefanović i Zoran Radomirović Švaba. Cilj projekta je i rasvjetljavanje lika i djela Dragomira Mihajlovića Gagija.

"On je dao ime bendu Katarina II i bio je veoma važan dio prve faze jedne od najznačajnijih ex-YU rok grupa svih vremena, a nigdje nema nijedne jedine izjave od njega, ni po emisijama koje tobože žele da kažu puno toga o EKV-u što je samo još jedan dokaz koliko ovdje ljudi površno prilaze poslu", kazao je Radaković.

Bonus video: