Vušurović najavio podršku uspješnim savezima

Uprava za mlade i sport će i dalje pratiti i podržavati rad uspješnih sportskih saveza, koji dostojanstveno afirmišu crnogorski sport u zemlji i inostranstvu, kazao je Vušurović
84 pregleda 1 komentar(a)
Igor Vušurović, Foto: Savo Prelević
Igor Vušurović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.12.2013. 17:07h

Uprava za mlade i sport će i dalje pratiti i podržavati rad uspješnih sportskih saveza, koji dostojanstveno afirmišu crnogorski sport u zemlji i inostranstvu, kazao je vršilac dužnosti direktora Igor Vušurović.

On je danas primio delegaciju Džiu džicu saveza predsjednika Aleksandra Đuričkovića, selektora Miloša Ašanina i reprezentativce, osvajače medalja, na Svjetskom prvenstvu za kadete i juniore u Bukureštu.

Zlatne medalje osvojili su kadeti Arso Milić (do 81), Mirjana Milić (do 63), Vuk Dragutinović i Aleksandra Popović (duo sistem) i juniori Stefan Vukotić i Lidija Jokić (duo sistem).

Junior Danijel Krivokapić (do 62) osvojio je srebrnu, a bronzane medalje Marko Durutović (do 85), Biljana Mitrović (do 55) i u Ne Waza kategoriji.

Predstavnici saveza prezentovali su Vušuroviuću program aktivnosti i takmičenja u narednom periodu, navodeći da su za njega dobili punu saglasnost nadležnih.

Saopšteno je da je reprezentacija Crne Gore po broju osvojenih medalja zauzela treće mjesto, iza Rusije i Njemačke.

Bonus video: