Andrijevica: Napao komšiju koji ga je snimio dok muči i ubija psa

Nezvanično, Stojković je D.G. prišao sa leđa i zamahnuo kocem prema komšijinoj glavi
55 pregleda 56 komentar(a)
Ažurirano: 16.12.2013. 08:17h

Andrijevčanin Milutin-Miki Stojković, koji je prije nedjelju dana sa svojom ženom Dobricom na smrt prebio psa, fizički je juče oko 17.30 časova u izbjegličkom naselju kocem napao komšiju D.G, saznaju "Vijesti".

D.G, koji je zadobio lakše tjelesne povrede, je napravio video snimak na kojem se vidjelo brutalno ubijanje psa.

Kako je "Vijestima" nezvanično saopšteno iz policije, Stojković je D.G. prišao sa leđa i zamahnuo kocem prema komšijinoj glavi. U tom trenutku ga je D.G. uočio i uspio da izbjegne udarac. Stojković je potom nekoliko puta po leđima kocem udario D.G, koji je nakon toga uspio da pobjegne i prijavi napad policiji. Prema nezvaničnim informacijama, D.G. je inspektorima rekao da mu je u trenucima napada Stojković rekao: "Ti si mi kuću uništio".

"Vijesti" juče nijesu uspjele da stupe u kontakt sa povrijeđenim D. G, koji se nije javljao na telefonske pozive.

Na Fejsbuk stranici grupe “E-peticije Montenegro” prije nedjelju dana objavljen je uznemirujući snimak mučenja i ubijanja psa.

Očevidac događaja i osoba koja je postavila snimak na Internet saopštila je “Vijestima” da je video zapis nastao u subotu oko dva sata poslije podne u izbjegličkom naselju, na ulazu u Andrijevicu.

Na Fejsbuk stranici se napominje da je na snimku bračni par iz Andrijevice Stojković, “koji uz pomoć svoja četiri dresirana kera brutalno ubija psa”.

Da biste ga odgledali snimak, morate biti prijavljeni na YouTube [UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ]

“Zatim su koristeći dva koca udarali psa po glavi, nakon toga ga odnijeli do Lima i ostavili da lipše. Kada su vidjeli da je pas živ dokrajčili su ga kamenom u glavu. Sve je to trajalo više od 20 minuta”, rekao je očevidac.

Dodao je da su Stojkovići udomili tog psa i kerušu prije nekoliko mjeseci.

“Prije pet-šest mjeseci udomili su jednu kerušu i tog psa. Hranili su ih i pazili da bi se, koliko mi je poznato, požalio neko od komšija. Umjesto da su učinili nešto drugo, odlučili su da brutalno ubiju psa”, naveo je sagovornik “Vijesti” i rekao da će policiji vjerovatno dostaviti snimak.

Galerija

Bonus video: