Ronioci privremeno obustavili potragu: Nema tijela utopljenika

Direktor Centra Veselin Mijajlović kazao je da su ronioci juče pretražili rijeku od Skalina do Krivog mosta
3 komentar(a)
ronioci, Morača, Foto: Arhiva "Vijesti"
ronioci, Morača, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 15.12.2013. 14:58h

Ronioci Regionalnog centra iz Bijele koji su i juče pretraživali korito Morače u potrazi za mogućim utopljenikom, obustavili su akciju i ona će biti nastavljena na eventualni poziv porodice.

Direktor Centra Veselin Mijajlović kazao je da su ronioci juče pretražili rijeku od Skalina do Krivog mosta, ali nijesu naišli na tijelo, prenose mediji.

Sve vrijeme sa njima je bila i porodica Podgoričanina Antona-Tonija Dedivanovića (33) koji je nestao 2. decembra. On je posljednji put viđen tog dana u blizni zgrade bivše fabrike “Titeks” koja se nalazi uz obalu Morače zbog čega su i angažovani ronioci jer postoji bojazan da se možda utopio.

Ronioci su prije par dana iz rijeke Morače, u mjestu Kolovrat u naselju Dahna, izvukli beživotno tijelo dvadesetogodišnjeg Ratka Nišavića iz Berana. Nišavić, student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici, nestao je 26. novembra u glavnom gradu.

Potraga, koja je počela dan prije nego je njegovo beživotno tijelo izvučeno iz rijeke, pokrenuta je u uvjerenju da se radi upravo o tijelu nestalog Antona Dedivanovića.

Članovi njegove porodice alarmirali su policiju i rekli da vjeruju da su tijelo vidjeli ispod stijena u rijeci, nedaleko od mjesta gdje je pronađen Nišavić.

Bonus video: