nije kraj svijeta

Neuzvraćena ljubav: Kako da je prebolite?

Neuzvraćene ljubavi je neka vrsta bitke između instinktivnog i logičkog dijela mozga
352 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 14.12.2013. 16:37h

Često se dešava da se zaljubite u nekoga ko vam nije dostupan na bilo koji način. Bez obzira da li taj neko već ima partnera ili jednostavno ne želi da bude sa vama, neuzvraćena ljubav može da bude jako bolna.

Međutim, i za to postoji lijek. Evo kako da prebolite nekoga ko ne želi vezu sa vama.

Neuzvraćene ljubavi je neka vrsta bitke između instinktivnog i logičkog dijela mozga. To znači da se doslovno morate odreći osobe i svojih osjećanja prema njoj.

Najbolji način je da prekinete svaki kontakt sa tom osobom jer to samo može da pogorša stvari i oteža sam proces zaboravljanja osobe koju želite da prebolite.

Ukoliko ste skloni maštanju o osobi u koju ste zaljubljeni, odnosno o tome kako bi izgledala vaša veza da ste zajedno, sa maštarenjem morate da prekinete odmah. Ukoliko se ipak desi, samo se sjetite da i on ima mane kao i svaka druga osoba, pa kada počnete da maštate o njemu vi se sjetite njegovih nedostataka ili nečega što vas nervira kod njega i sigurno će vam biti lakše.

Ako se i desi da vas neko odbije u ljubavi sjetite se da to nije kraj svijeta i da je život pun izazova.Umjesto da patite, radite stvari koje volite, vježbajte, izlazite sa prijateljicama jer će vam te stvari pomoći da zaboravite osobu koju ne možete da imate.

Galerija

Preporučujemo za Vas