Nikšić: Uhapšen osumnjičeni za pljačku dvije prodavnice

Dejan Dendić je, kako je saopšteno iz policije, ušao u radnju i prijeteći pištoljem radnici O.V. iz kase uzeo krupan novac, oko 900 eura, a zatim pobjegao
216 pregleda 4 komentar(a)
prodavnica Top art Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
prodavnica Top art Nikšić, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 13.12.2013. 14:22h

Nikšićka policija uhapsila je Dejana Dendića (31) iz toga grada zbog sumnje da je počinio razbojništvo i iz prodavnice firme "Top al trade", u Ulici Vuka Karadžića ukrao oko 900 eura.

Dendić je, kako je saopšteno iz policije, oko 21 sat ušao u radnju i prijeteći pištoljem radnici O.V. iz kase uzeo krupan novac, oko 900 eura, a zatim pobjegao.

Policija je brzo uhapsila Dendića kod koga je pronađen novac u različitim apoenima za koji se sumnja da je otuđen iz pomenutog prodajnog objekta i koji je uz potvrdu oduzet radi vraćanja oštećenoj strani.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću.

"Kod D.D. su pronađeni i oduzeti pištolj i crna pletena kapa koje je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela za koje se sumnjiči. Oduzeto oružje biće poslato na vještačenje u Forenzički centar. Prethodno je D.D., kako se sumnja, 11. decembra oko 13.40 časova, u marketu "Roda" u Ulici VI proleterske u Nikšiću, takođe počinio krivično djelo razbojništvo u saizvršilaštvu sa licem na čijoj identifikaciji policijski službenici rade", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: