Reljić: Vjerovali smo da možemo, ali ne tako ubjedljivo

"Pokazali smo još jednom da možemo da igramo i sa najjačim ekipama u Evropi, odigrali još jedan divan meč u Budvi, uz fenomenalnu publiku", rekao je Reljić
59 pregleda 1 komentar(a)
Siniša Reljić, Foto: Vesko Belojević
Siniša Reljić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.12.2013. 01:22h

Trener odbojkaša Budvanske rivijere Siniša Reljić sijao je od sreće nakon maksimalne pobjede protiv poljske Rešovije, kojom su Budvani ostali u trci za prolaz u drugu rundu Lige šampiona.

Reljić je rekao da je njegova ekipa odigrala „nevjerovatan meč i upisala nevjerovatnu pobjedu, još jednu protiv ekipe kakva je Rešovija“.

"Još ne mogu da dođem sebi. Čestitam momcima na fenomenalnoj igri, na zalaganju, ispoštovali su sve što smo se dogovorili. Potajno smo se nadali da možemo, ali sigurno ne ovako 3:0. Vrata drugog kruga su nam polako otvorena, ali nije sve gotovo, treba da odradimo posao u Češkoj. Ali, sa ovakvom igrom i atmosferom u ekipi, sve je ohrabrujuće pred sljedeći meč. Ako u Češkoj pristup igri bude ovakav, ne bi trebalo da bude problema. Pokazali smo još jednom da možemo da igramo i sa najjačim ekipama u Evropi, odigrali još jedan divan meč u Budvi, uz fenomenalnu publiku. Hvala im na tome, nadam se da će ove godine imati još prilike da nas bodre u Ligi šampiona", rekao je Reljić.

Anžej Koval, trener Rešovije, priznao je da je to bila najgora partija u ovoj sezoni.

"Ne znam šta nam se dogodilo. Budvanska rivijera je bila bolja u svim elementima. Mi smo imali problema sa prvim napadom, 40 odsto je premalo. Bila je velika razlika u tom elementu između dvije ekipe. Servis nam, takođe, nije bio dobar. Sad moramo da pobijedimo Pari volej, i to je za nas najvažniji meč u sezoni", rekao je Koval.

Bonus video: