METAK U NOGU

Pljevlja: Ranjen kod gradske bolnice

Peruničić je zet Jovice Lončara, koji je zajedno sa Duškom Šarićem optužen za pranje novca. Dva ispaljena metka završila su u njegovom autu
298 pregleda 16 komentar(a)
Pljevlja, Foto: Arhiva Vijesti
Pljevlja, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 27.03.2019. 23:34h

Pljevljak Milan Peruničić ranjen je iz vatrenog oružja oko 19 sati u krugu pljevaljske bolnice. Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u trenutku dok je izlazio iz ginekološkog odjeljenja pljevaljske bolnice, gdje je bio u posjeti supruzi koja se prije par dana porodila.

Peruničića je, prema informacijama “Vijesti” iz policiije, metak okrznuo u predjelu butine. Nakon ukazane ljekarske pomoći, on je zadržan na hirurškom odjeljenju.

Peruničić je zet Jovice Lončara, koji je zajedno sa Duškom Šarićem optužen za pranje novca. Dva ispaljena metka završila su u njegovom autu.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, Peruničić je u petak veče bio akter dva incidenta u Pljevljima. U kafiću “Art”, čiji je suvlasnik, te večeri dok je sa društvom slavio rođenje kćerke, navodno je izbila tuča u kojoj učestvovao i on.

U opštoj tuči, Peruničić je navodno, pretukao jednog mladića iz Pljevalja. Sagovornik “Vijesti” ispričao je da je dok je trajala tuča došla policija, ali im je Peruničić zabranio da uđu.

Tokom noći, zavađeni mladići sreli su se ispred drugog pljavaljskog kafića i nastavili tuču. Prema nezvaničnim informacijama, tada je neko od učesnika potegao nož. Očevidac tuče ispričao je “Vijestima” da ih je policija privela, ali su u izjavama svi negirali da su se svađali.