Meč u Baru

Ragbisti Arsenala i Budućnosti odlučuju o jesenjoj tituli

U uvodnom dijelu programa, u disciplini ragbi tač, odigraće se utakmica za prvaka Crne Gore između ženskih ekipa Arsenala i Budućnosti
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.12.2013. 14:47h

Prvo prvenstvo Crne Gore u ragbiju nastavlja se 14. decembra u Baru susretom Arsenala iz Tivta i podgoričke Budućnosti, na pomoćnom terenu sportskog centra sa početkom u 12 časova.

Ovaj duel će ujedno i odlučiti šampiona Crne Gore za jesen 2013, jer su obje ekipe u dosadašnjem takmičenju savladale treći tim Nikšić.

"Dvogodišnji jaz i razlika u kvalitetu između Arsenala i Budućnosti, koji je postojao prošle godine u ovo doba, je nestao. Momci iz Podgorice su to pokazali na turniru u Nikšiću prije mjesec dana gdje su savladali Arsenal i osvojili 1. mjesto. Sigurni samo da nas u subotu očekuje neizvjesna i uzbudljiva utakmica, koju će nijanse odlučiti. Dvije ekipe se odlično poznaju, igrači su dosta puta zajedno trenirali i igrali, tako da nepoznanica nema", saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Radi promocije ragbija, uprave klubova i Ragbi Savez su odlučili da utakmicu odigraju u Baru, gdje postoji veliko interesovanje za ragbi i gdje se već radi na formiranju novog petog crnogorskog kluba.

U uvodnom dijelu programa, u disciplini ragbi tač, odigraće se utakmica za prvaka Crne Gore između ženskih ekipa Arsenala i Budućnosti, kao i prijateljski meč između juniorske selekcije igrača Crne Gore i ekipe Partizana (igrači mlađi od 18 godina).

Oba kluba pozvala su sve ljubitelje sporta i zaintersovane Barane da prisustvuju programu i upoznaju čari ovog atraktivnog sporta.

Preporučujemo za Vas