Opljačkao 700 eura sa pumpe u Gubavču

Kako „Vijesti“ nezvanično saznaju napadač je sam ušetao u objekat, pošao prema kasi, izvadio pištolj i uperio ga u pravcu dvojice radnika
209 pregleda 3 komentar(a)
Benzinska pumpa, gubavač, Foto: Jadranka Ćetković
Benzinska pumpa, gubavač, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 10.12.2013. 13:38h

Nepoznati napadač opljačkao je sinoć oko 20 časova benzinsku pumpu „Petrol“ kod mosta u Gubavču, na magistralnom putu Bijelo Polje- Prijepolje, i odnio 700 eura.

Kako „Vijesti“ nezvanično saznaju napadač je sam ušetao u objekat, pošao prema kasi, izvadio pištolj i uperio ga u pravcu dvojice radnika.

Jedan od njih je izvadio novac iz kase i predao napadaču, koji je potom mirno išetao iz objekta i uputio se laganim hodom prema mostu u Gubavču.

Prilikom predaje 700 eura napadač je "odbio" da uzme metalni novac.

Ovo je druga pljačka u posljednja dva mjeseca, kada su, takođe nepoznati počinioci, opljačkali benzinsku pumpu u Zatonu, na magistralnom putu Bijelo Polje-Berane.

Ova pumpa u Gubavču, bila je na meti nepoznatih napadača prije tri godine. Direktor firme zabranio je radnicima da daju bilo kakve izjave za medije. Policija intenzivno traga za počiniocem, a pomoć u otkrivanju počinioca trebalo bi da pruži i obrada video nadzora.

Bonus video: