Kamion sletio sa puta, poginuo vozač iz Kolašina

"U rijeku Taru, iz za sada nepoznatih razloga, sletio kamion vlasništvo firme Tehnoput"
314 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 09.12.2013. 14:29h

Kolašinac Veljko Živković (48) poginuo je danas oko 13 sati , kada se kamion firme „Tehnoput“, registarskih oznaka PG ER 931 , kojim je upravljao, s puta survao u kanjon Tare, na trećem kilometru magistralnog puta prema Mateševu.

Kako je kazala pomoćnica osnovnog državnog tužioca Maja Šćepanović uzroci nesreće su još nepoznati. Prema njenim riječima, u izvlačenju tijela nastradalog vozača iz olupine kamiona učestvovali su pripadnici službe zaštite i spasavanja.

„Ljekari su konstatovali smrt na licu mjesta, pa je tijelo poslato na obdukciju. O uzrocima nesreće za sada ne mogu ništa reći. Vozač je, iz za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad kamionom , koji se kretao iz pravca Kolašina , u krivini sletio s puta i survao se do Tare", kazala je ona.

"U mjestu Vlados, na putu Kolašin-Mateševo, danas oko 13.10 časova sa puta je u rijeku Taru, iz za sada nepoznatih razloga, sletio kamion vlasništvo firme Tehnoput, i tom prilikom je jedna osoba smrtno stradala", saopšteno je iz policije ranije.

Galerija

Bonus video: