Starica tvrdi da ju je rođak pretukao

"U mojoj blizini je bio nož, ali sam se plašila da će mi ga oteti ili da je donio levor, jer je inače nasilnik"
82 pregleda 0 komentar(a)
Stanka KaPISODA, Foto: Vesko Belojević
Stanka KaPISODA, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.12.2013. 15:55h

Sedamdesettrogodišnja Cetinjanka Stanka Kapisoda, prijavila je prije par dana policiji da je pretukao Marko - Miško Milović, star oko 50 godina.

Milović je, kako je “Vijestima” nezvanično rečeno iz Uprave policije, najprije uhapšen a zatim predat tužilaštvu.

Uprkos lakšim povredama u predjelu glave koje je Kapisoda imala, ali i navodima starice - da je Milović nasilno ušao u njenu kuću i tukao je, tužiteljka Sanja Radunović ocijenila je da Milović nije počinio prekršaj, rečeno je nezvanično iz policije.

Kapisoda je ispričala da je batine od muževljevog rođaka dobila dan nakon verbalnog duela sa njim.

“Prošle sedmice moja unuka je diplomirala, činjela je feštu na Grudu, u kući. Ništa o tome nisam znala, nije mi ni rekla. Sjutra ujutro je došao Milović i pitao je: 'Ive je li ti baba čestitala diplomu'. Bila sam iza vrata, moja unuka mu je odgovorila: 'Ne', a on je rekao: 'Sramno'”, ispričala je Kapisoda.

Dodala je da mu je, kada je izlazio, rekla da joj ne dolazi u kuću da ih muti, jer je to sramno i da je kasnije pošla kod svojih u Brežine.

“U ponedjeljak veče sam se vratila na Cetinje. U utorak ujutro ustala i spremala se da pođem i zapalim sinu svijeću. Sagla sam se da se obujem, a onda je on ušao u moju sobu i sa vrata počeo da me tuče. Udario me u glavu šakom. Nije imao granica”, ispričala je ona.

Kapisoda je rekla da je pokušala da pobjegne, a zatim i da viče, ne bi li ga istjerala, ali da je Milović bio toliko nasilan, da mu nije mogla ništa.

“U mojoj blizini je bio nož, ali sam se plašila da će mi ga oteti ili da je donio levor, jer je inače nasilnik. Pokušala sam da mu pobjegnem i nisam uspjela, jurio me oko stola. Vrijeđao me, svašta mi je rekao, govorio mi da će me udaviti”, kazala je ona.

Tvrdi da je tek nakon jednog sata uspjela pobjeći, a da je potom pošla u Hitnu pomoć, gdje su joj ukazali pomoć, konstatovali lake tjelesne povrede i savjetovali je da ide u policiju, što je i uradila.

“Policija je bila veoma korektna. Saslušali su me lijepo, priveli ga u utorak oko 16 sati, ali ga je tužiteljka pustila. On tvrdi da me nije ni takao. Strah me je, jer iako porodica mog sina živi u toj istoj kući, kao i moj drugi sin, ja sam sama u svom dijelu, vrata ne mogu da zaključam, zbog toga ni ne idem na Cetinje, već sam u Brežinama kod roda”, kazala je Kapisoda.

Bonus video: