Dolijao lopov snimljen u krađi bicikla: Osumnjičen za ukupno 17 krađa

Službenici Centra bezbjednosti Bar su uspjeli da pronađu D.K. i uhapse ga u ranim jutarnjim satima 30. novembra u Baru, kao i da pronađu dio stvari
75 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.12.2013. 12:44h

Barska policija uhapsila je D.K. (41) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio više krađa na području Bara i Podgorice.“D.K. se sumnjiči da je tokom novembra počinio devet teških krađa i dvije teške krađe u pokušaju na štetu jedanaest pravnih lica čiji se objekti nalaze na području Bara. Prilikom vršenja pomenutih krivičnih djela D.K. je, kako se sumnja, otuđio novac, tehničku robu, nakit, garderobu i druge predmete”, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Centra bezbjednosti Bar su uspjeli da pronađu D.K. i uhapse ga u ranim jutarnjim satima 30. novembra u Baru, kao i da pronađu dio stvari. Pronađene stvari su oduzete, radi vraćanja oštećenim vlasnicima. Službenici su, kako je saopšteno, prilikom hapšenja, pronašli i oduzeli i šrafcigere, pajsere i druge predmete koje je D.K, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja krivičnih djela. Protiv D.K. službenici Centra bezbjednosti Bar su podnijeli izvještaj kao dopunu krivičnih prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio ta krivična djela. “Nakon lišenja slobode D.K. je u zakonskom roku, predat nadležnom državnom tužiocu”.“Protiv D.K. su i službenici Centra bezbjednosti Podgorica podnijeli izvještaj, zbog osnovane sumnje, da je tokom septembra i oktobra, počinio osam teških krađa na području Podgorice na štetu više pravnih i dva fizička lica”, kaže se u saopštenju.

Snimljen u krađi bicikla D.K. se sumnjiči da je počinio dva krivična djela teška krađa tokom novembra i iz knjižare Nova knjiga u dva navrata otuđio novac u iznosu od oko 11 hiljada eura. D.K. se sumnjiči i za krivično djelo teška krađa počinjeno u novembru. Sumnja se je D.K. iz prostorija nevladine organizacije Juventas, u ulici Marka Miljanova u Podgorici, odnio tri lap-topa, lcd televizor i dva digitalna aparata, prethodno pajserom obivši ulazna vrata. On je, kako se sumnja, na području Podgorice u novembru počinio još dvije teške krađe na štetu pravnih lica. “Dok je u oktobru počinio tri teške krađe, od kojih jednu na štetu pravnog lica, a dvije na štetu fizičkih lica”.

“Prilikom izvršenja krivičnog djela teška krađa u oktobru, na štetu E.S. iz Podgorice, D.K. je, sumnja se, upotrebom pajsera obio ulazna vrata stambene zgrade u ulici Avda Međedovića u Podgorici u kojoj E.S. stanuje, a potom ušao u unutrašnjost zgrade i došao na šesti sprat, odakle je iz hodnika otuđio biciklo – vlasništvo oštećenog”.O svim događajima je obaviješteno nadležno državno tužilaštvo.

Galerija

Bonus video: