Bokseri Podgorice bez pobjede u Zagrebu

Bokseri Podgorice nastup su završili bez pobjede, a samo dva člana crnogorskog predstavnika ring su napustili neporaženi.
62 pregleda 1 komentar(a)
Boško Drašković, Foto: Beta AP
Boško Drašković, Foto: Beta AP
Ažurirano: 30.11.2013. 22:19h

Bokseri Podgorice poraženi su na startu Evrolige, međunarodnog takmičenja u organizaciji asocijacije Boxing one.

Podgorički tim je večeras u Zagrebu, u prvom kolu A grupe, izgubio od hrvatskog Sesvetea.

Bokseri Podgorice nastup su završili bez pobjede, a samo dva člana crnogorskog predstavnika ring su napustili neporaženi.

Neriješeno su boksovali Stefan Sekulić protiv Luke Hunića u konkurenciji mladih do 60 i kod seniora Miloš Batić protiv Slobodana Jekića (do 56).

U konkurenciji mladih, do 69 kilograma, Aleksandar Ivanović poražen je od Marka Željka.

Kod seniora, do 60, džoker Sesvetea, Stipan Prtenjača pobijedio je Momčila Zlatičanina, do 64 Ivan Njegac je bio bolji od Kristijana Sitanija, dok je u kategoriji do 69 kilograma Luka Prtenjača savladao Asmera Bilalija.

U kategoriji do 75 kilograma Marko Božović je izgubio od Luke Plantića, dok je džoker BK Podgorica Boško Drašković izgubio od Damira Plantića u kategoriji do 81 kilogram.

Do 91 kilogram Marko Čalić savladao je Milorada Purića.

Iz BK Podgorica saopšteno je da je BK Sesvete bio dobar domaćin i da je organizacija bila na visokom nivou.

"Suđenje nije vrijedno komentarisati jer je umjesto da liga bude pozitivna propaganda boksa učinilo da nas podsjeti na ono negativno u tom sportu, zbog čega je i došlo do prekida nekadašnje jugoslovenske lige", navodi se u saopštenju BK Podgorica dostavljenom agenciji MINA.

Bonus video: