Gojačanin uhapšen zbog sumnje da je ugrozio sigurnost Mićovića

Policija sumnja da se sa Vujicom Gojačaninom u vozilu u momentu izvršenja krivičnog djela, nalazila maloljetna djevojčica
472 pregleda 59 komentar(a)
Vujica Gojačanin, Nebojša Perazić, Foto: Facebook
Vujica Gojačanin, Nebojša Perazić, Foto: Facebook
Ažurirano: 30.11.2013. 14:21h

Podgorička policija uhapsila je Vujicu Gojačanina (20) iz Podgorice, zbog sumnje da je na štetu advokata Danila Mićovića, počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

"Sumnja se da je V.G. krivično djelo počinio na način što se 29. novembra, oko 9.30 časova, u Karađorđevoj ulici u Podgorici, upravljajući vozilom "BMW X5", sive boje, budvanskih registarskih oznaka, u vlasništvu N.G, kretao velikom brzinom ka D.M, koji se kao pješak nalazio na istoj kolovoznoj traci. D.M. je to uočio i uspio da se skloni na trotoar, dok je vozilo projurilo pored njega", saopšteno je iz Uprave policije.

Incident kod Višeg suda: Mićović tvrdi da je neko htio da ga ubije>>>

Sa Gojačaninom se u vozilu, kako sumnja policija, u momentu izvršenja krivičnog djela, nalazila maloljetna djevojčica, od koje je uzeta izjava u prisustvu zakonskog zastupnika.

"Osumnjičeni V.G. je jutros, uz krivičnu prijavu, predat Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", saopšteno je iz policije.

Vujica Gojačanin, Brat od strica pokojne braće Dejana i Ljubomira Gojačanina iz Bara, 29. novembra je oko 12 sati na Fejsbuk profilu objavio fotografiju, na kojoj se vidi kako on i Nebojša Perazić pokazuju srednji prst, uz poruku: "Pozdrav nesoji i giljotine u obliku čovjeka. Pas vi se mesa napoteza".

Fotografija je očigledno nastala u džipu “BMW ”, za koji Mićović tvrdi da ga je za malo usmrtio.

Vujica Gojačanin bio je sa Stevanovićevom i Perazićem i noć ranije, kada su policajcima saopštili da sumnjaju da im je neko u vozilo podmetnuo “bombu ili drogu”.

Bonus video: