Veber: Neke stvari Fetelu ne mogu da zaboravim

"Fetelova najveća snaga je u prvih pet krugova. To i kvalifikacije. Zato ga je na stazi teško kontrolisati”, istakao Australijanac
0 komentar(a)
Mark Veber, Foto: Beta AP
Mark Veber, Foto: Beta AP
Ažurirano: 29.11.2013. 19:16h

Australijski vozač Mark Veber se posljednjom trkom u sezoni u Brazilu oprostio od Formule 1, a njegov odnos sa klupskim kolegom Sebastijanom Fetelom uvek je bio pod lupom medija, prenosi „Sport klub”.

Veber i četvorostruki uzastopni šampion Formule 1, nije tajna, nisu bili na istim talasnim dužinama, jer su čelnici tima uvijek favorizovali Njemca.

"Mnogo toga se izdešavalo između nas i rekao bih da je više bilo negativnih stvari. Stvari koje se teško mogu zaboraviti. Kada budemo stariji možda ćemo da razmišljamo drugačije, ali u ovom trenutku teško možemo da podvučemo crtu”, napisao je Veber na svom sajtu.

Potom se osvrnuo na kvalitete doskorašnjeg kolege.

"Fetelova najveća snaga je u prvih pet krugova. To i kvalifikacije. Zato ga je na stazi teško kontrolisati”.

Veber je prokomentarisao i svoj odnos sa šefom tima Kristijanom Hornerom.

"Moj odnos sa Hornerom nije onakav kakav je bio u jednom trenutku. On će ostati još dugo vremena u ekipi Red Bula, barem toliko dugo dok ne stigne prava ponuda. Navikao je da vuče sve konce i da svi budu srećni i zadovoljni. Mnogo puta to mi nije odgovaralo jer onda vaš profesionalni položaj dolazi u pitanje”, istakao je Australijanac, koji će ubuduće voziti u Porše seriji.

Bonus video: