Bar: Osumnjičeni da su iz stana ukrali 100.000 eura

Osumnjičeni su S.V. zadali teške tjelesne povrede zahtijevajući da kaže gdje se nalazi novac
0 komentar(a)
grad Bar, Foto: Anto Baković
grad Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 25.11.2013. 18:25h

Protiv Beranca R.Š. (32) sa privremenim boravkom u Baru, podnijet je poseban izvještaj zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo podstrekavanjem.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, i protiv M.J. (27) i G.V. (27), nastanjenih u Baru, podnijet je izvještaj zbog sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo i ukrali iz stana 100.000 eura.

R.Š. je osumnjičen da je podstrekao M.J. i G.V. na izvršenje krivičnog djela razbojništvo počinjeno 8. avgusta u Baru, na štetu S.V. i B.V. iz Bara.

"M.J. i G.V. su, postupajući po prethodnom dogovoru sa R.Š. došli u ulicu Rista Lekića u Baru, a potom su B.V. dok je ušla u jedan stan, nakon čega su je fizički napali i vezali.

Nakon toga M.J. i G.V. su oštećenoj ukrali ključ od njenog stana. Ušli su u stan u kojoj se nalazio njen suprug S.V. kojeg su takođe fizički napali.

Osumnjičeni su mu zadali teške tjelesne povrede zahtijevajući da kaže gdje se nalazi novac", navodi se u saopštenju.

Sumnja se da su nakon izvršene premetačine u stanu oštećenih, G.V. i M.J. iz stana ukrali 100.000 eura, kao i veću količinu zlatnog nakita, a potom pobjegli.

Policija je, preduzimajući intenzivne mjere iz svoje nadležnosti, identifikovala R.Š., M.J. i G.V. i rasvijetlila razbojništvo.

Bonus video: