Berane: Zapaljena dva vozila bivšeg načelnika policije

Veljić je u dva navrata bio načelnik policije u Beranama. Njemu je, dok je u prvom mandatu bio načelnik, u oktobru 2001. eksplozivom dignut u vazduh tada službeni džip
187 pregleda 22 komentar(a)
Ažurirano: 25.11.2013. 11:51h

Bivšem načelniku beranskog Centra bezbjednosti u penziji Novu Veljiću nepoznati počinioci su jutros oko 4.30 časova zapalili dva putnička vozila koja su bila parkirana ispred njegove porodične kuće u naselju Dolac.

Prema riječima službenika policije koji su izvršili uviđaj, "džip" je potpuno havarisan, dok je drugo, putničko vozilo, djelimično oštećeno.

Oba auta su bila u Veljićevom vlasništvu.

"Policija je izuzela tragove koji su poslati u Forenzički centar u Danilovgradu, nakon čega će se znati čime i na koji način je izvršeno zapaljivanje vozila", rekao je "Vijestima" izvor iz Centra bezbjednosti Berane.

Policija je odmah privela na saslušanje veći broj sumnjivih osoba, ali za sada nema pouzdanih tragova o tome ko je mogao da izvrši ovo nedjelo.

Veljić je u dva navrata bio načelnik policije u Beranama. Njemu je, dok je u prvom mandatu bio načelnik, u oktobru 2001. eksplozivom dignut u vazduh tada službeni džip.

Veljić je u to vrijeme stanovao u gradu, u ulici Osme crnogorske.

Džip je miniran ispred zgrade u kojoj je živio, a počinioci nikada nijesu otkriveni.

Bonus video: