Nikšićka policija kontrolom tokom jula oduzela marihuanu i kokain

15. jula, nikšićka policija je u mjestu Budoš, na magistralnom putu Nikšić - Podgorica kntrolicala automobil marke "VM Gold" podgoričkih registracija kojim je upravljao V. Đ. (26) iz glavnog grada
113 pregleda 5 komentar(a)
Marihuana, droga, Foto: Shutterstock
Marihuana, droga, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.07.2018. 13:52h

Nikšićka policija je tokom jula kontrolom lica i vozila pronašla i oduzela marihuanu i kokain, a protiv tri osobe su podnijete prekršajne prijave.

15. jula, nikšićka policija je u mjestu Budoš, na magistralnom putu Nikšić - Podgorica kntrolicala automobil marke "VM Gold" podgoričkih registracija kojim je upravljao V. Đ. (26) iz glavnog grada.

"Pregledom vozila policijski službenici su ispod sjedišta vozača pronašli i oduzeli manju količinu biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", saopšteno je iz Uprave policije.

Nikšićka policija je 23. jula godine, u mjestu Stubica, na magistralnom putu Nikšić – Podgorica, kontrolisala auto marke "VW Polo" cetinjskih registarskih oznaka kojim je upravljao H.A. (23) iz Podgorice, dok su se u vozilu nalazili I.K. (20) i M.M. (24) iz Podgorice.

Pregledom I.K. policijski službenici su pronašli i oduzeli manju količninu suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

"Službenici CB Nikšić su, 24.07.2018. godine, u ulici Sarajevski put, na magistralnom putu Nikšić – Šavnik – Plužine, kontrolisali pmv marke 'Opel Insignia' kojim je upravljao S.L. (44) iz Podgorice. Kontrolom ovog lica policijski službenici su pronašli i oduzeli jednu pvc kesicu sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain težine od oko 2,5 grama. Pronađene i oduzete materije su upućene u Forenzički centar radi vještačenja", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: