GP "Božaj": Zaplijenjena 33 kg skanka

Uhapšen državljanin Albanije K.F. (53) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
1 komentar(a)
skank, Božaj, Foto: Uprava policije
skank, Božaj, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 19.11.2013. 10:37h

Na graničnom prelazu "Božaj" policija je u zajedničkoj akciji sa Upravom carina, zaplijenili oko 33 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank.

"Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Podgorica i carinski službenici su, na GP "Božaj", na ulazu u Crnu Goru, izvršili pretres teretnog vozila "volvo” sa priključnim vozilom "tirsan", albanskih oznaka. Pomenutim teretnim vozilom upravljao je albanski državljanin K.F. (53), dok se u vozilu kao saputnik nalazila albanska državljanka S.F. Prilikom detaljnog pretresa priključnog vozila pronađeno je sakrivenih u kartonu 30 pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko trideset tri kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da će pronađena materija biti poslata na vještačenje u Forenzički centar.

K.F. je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: