Vremeplov: Za državu i građane

2 komentar(a)
Svetozar MArović, Foto: Arhiva Vijesti
Svetozar MArović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 31.07.2018. 08:30h

Potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović ključna je adresa na koju se obraćaju svi ozbiljniji investitori koji dolaze na budvansku rivijeru. On trenutno, osim funkcije u partiji, zvanično pokriva mjesto predsjednika Odbora direktora Budvanske rivijere i člana uprave Barske plovidbe.

Ipak, ono što ga vjerovatno preporučuje strancima je uticaj koji ima u svom mjestu rođenja i uopšte u zemlji. Marović za „Vijesti“ ovako objašnjava svoju ulogu u čestim razgovorima sa ključnim investitorima:

"Činim sve sa svojim prijateljima da afirmišem novu modernu CG kako bi u nju došli najčuveniji, od Rolingstonsa, Madone, Lenija Kravica, Gorana Bregovića, Zdravka Čolića, Hulija Inglesijasa,..., i kako bi o njoj govorili lijepo i dobro, što CG i zaslužuje. Činim sve što mogu da afirmišem CG i da u nju dođu najveći svjetski investitori od kraljevske porodice iz Emirata, najvećih investitora iz Dubaija do Miraksa i Metropola čiji su godišnji prihodi preko 10 milijardi dolara, i kako bi oni u CG doveli najveće lance hotela uz Aman, Kempinski, Hajat, Šeraton, Feirmont... Sve to činim javno i ne krijem se”.

On je rekao da mu je “čast” što sve radi “u skladu sa zakonima CG i dobrim običajima u svijetu, kako bi državi i svim građanima bilo bolje”:

"Sve ovo radim kao što to čine bolje i duže od mene mnogi raniji predsjednici i država i vlada demokratskih zemalja iz Amerike i Evrope”.

Bonus video: