Crnogorski reditelj i akciona legenda se sreli nakon dvije decenije

Crnogorski reditelj Draško Đurović u Los Anđelesu se družio sa Silvesterom Staloneom
545 pregleda 21 komentar(a)
Draško Đurović, Silvester Stalone, Foto: Privatna arhiva
Draško Đurović, Silvester Stalone, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 16.11.2013. 09:19h

Crnogorski reditelj Draško Đurović, iskoristio je promociju filma “As pik – Loša sudbina” u Sjedinjenim Američkim Državama, za susret sa starim poznanikom, američkim glumcem Silvesterom Staloneom.

Oni su se sreli nakon projekcije filma “As pik – Loša sudbina” u Los Anđelesu na Beverli Hilsu, a momenat je ovjekovječen i fotografijom.

Đurović je tokom 90-ih godina prošlog vijeka, kao student režirao spotove za grupu Hari Mata Hari i hrvatsku pjevačicu Tajči, pa je za tu priliku iskoristio boravak kultnog glumca u Crnoj Gori, odnosno na Svetom Stefanu.

“U pauzama između projekcija filma 'As pik – Loša sudbina', koji je crnogorski kandidat za Oskara za strani film i koji je iz domovine ispraćen sa mnogim kontroverzama, vidjeli smo da se crnogorski autori snalaze kao 'veterani' u Holivudu, vjerujući i dalje da je film više od života”, kazao je Vijestima crnogorski režiser.

Đurović je ranije za Vijesti objasnio da “As pik” zbog nedostatka novca i podrške države, nije imao standardnu kampanju koja je uobičajena za kandidate za Oskara za najbolji strani film, što je uključivalo gostovanje filmske ekipe u medijima, oglase u velikim filmskim časopisima i dodatne projekcije u Los Anđelesu.

Bonus video: