Zaplijenjeno 44 kg skanka na graničnom prelazu Sukobin –Murićani

Pronađena materija je bila sakrivena u zadnjim pneumaticima pomenutog vozila
6 komentar(a)
Grk, skank, Foto: Uprava policije
Grk, skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 14.11.2013. 10:04h

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Odjeljenje granične bezbjednosti Bar - Stanica granične policije Ulcinj su u zajedničkoj akciji sa službenicima Uprave carina i u saradnji sa službenicima granične policije Republike Albanije na graničnom prelazu Sukobin –Murićani, na ulazu u Crnu Goru, zaplijenili oko 44 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank.

Kako se navodi u saopštenju Uprave polcije, službenici Stanice granične policije Ulcinj, službenici Uprave carina i službenici granične policije Republike Albanije su pretresom putničkog vozila marke “Nisan”, hrvatskih registarskih oznaka, kojim je upravljao hrvatski državljanin N.H. (54), pronašli 80 pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 44 kg droge.

Pronađena materija je bila sakrivena u zadnjim pneumaticima pomenutog vozila.

"Shodno važećem Protokolu o radu na ZGP Sukobin –Murićani, pronađenu materiju za koju se sumnja da je opojna droga skank, N.H. i vozilo u kojem je pomenuta materija pronađena su preuzeli policijski službenici Republike Albanije radi daljeg postupanja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: