Pupović u policiji negirao tvrdnje Pavličića da mu je prijetio bombom

“Pavličić je kazao da je sa balkona vidio osobu koja je prišla njegovom džipu i postavila nešto ispod njega”, rekao je sagovornik iz policije
596 pregleda 4 komentar(a)
bomba Šajo grupa, Foto: Savo Prelević
bomba Šajo grupa, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.11.2013. 18:02h

Podgoričanin Slobodan Pupović, došao je juče oko podneva u zgradu podgoričke policije i negirao tvrdnje Dejana Pavličića stanara zgrade “Šajo grup”, da mu je prijetio bombom zbog duga.

Prema informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, Pavličić je prije dvije noći prijavio da mu je Pupović postavio bombu velike razorne moći ispod crvenog džipa.

“Pavličić je kazao da je sa balkona vidio osobu koja je prišla njegovom džipu i postavila nešto ispod njega”, rekao je sagovornik iz policije.

Digao sve na noge zbog lažne dojave da je kamataš postavio bombu pod njegov džip>>>

Bomba nije pronađena. On je inspektorima, prema istim informacijama, kazao da drugu Pupovića duguje oko 4.000 eura i da već neko vrijeme dobija prijetnje zbog toga, koje su kulminirale u ponedjeljak veče.

Sa druge strane Pupović, koji se juče oko podneva pojavio u policiji, rekao je da je odlučio da dođe jer je vidio svoje ime u štampi i negirao da je prijetio bombom Pavličiću.

Predmet po prijavi Pavličića u nadležnosti je zamjenice osnovnog tužioca u Podgorici Snežane Šišević, koja će se u narednom periodu oglasiti da li će biti podignuta krivična ili prekršajna optužba.

Preko 50 stanara zgrade “Šajo group” u Ulici 8. marta u podgoričkom naselju Zabjelo, evakuisano je prije dvije noći zbog lažne dojave da je podgorički kamataš postavio razornu bombu ispod crvenog džipa stanara Pavličića.

Stanari su skoro dva sata bili napolju na kiši.

Prema informacijama "Vijesti" iz policije, Pavličić je policiji prijavio da mu je postavljena bomba nešto prije 23 sata.

S obzirom na to da se pomenuti džip nalazio na parkingu u neposrednoj blizini trafo-stanice, odred Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) pod punom opremom došao je na lice mjesta.

Pristigle su i ekipa Hitne pomoći i tri vatrogasna vozila sa osam vatrogasaca. Ulica kod groblja Čepurci bila je zatvorena za saobraćaj od raskrsnice kod mosta Union bridge do Krivog mosta.

Gotovo sat i po ekipa policajaca tragala je za bombom da bi negdje oko 40 minuta poslije ponoći bilo saopšteno da nije pronađena nikakva eksplozivna naprava.

Bonus video: