JEDNOGLASNO

Vladimir Janjević novi predsjednik Udruženja odbojkaških sudija

Janjević je na mjestu predsjednika naslijedio Veselina Đukovića, kome je ljetos istekao četvorogodišnji mandat
94 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 23:17h

Vladimir Janjević novi je predsjednik Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore (UOSCG), jednoglasno je odlučeno na večerašnjoj Izbornoj Skupštini UOSCG, održanoj u Podgorici.

Janjević je na mjestu predsjednika naslijedio Veselina Đukovića, kome je ljetos istekao četvorogodišnji mandat.

Osim Janjevića, novi članovi Skupštine UOSCG su i Dragana Vučinić, Slobodan Kovačević, Vladimir Vujošević i Predrag Beljkaš. Janjević, Vučinić i Kovačević su i članovi predsjedništva.

Za novog Vrhovnog sudiju OSCG, umjesto Marijana Majkića, izabran je Saša Ivanović, dok su novi članovi Nadzornog odbora UOSCG Branimir Janjević, Miloš Jovanović i Sava Batizić.

Promjene u Udruženju odbojkaških sudija Crne Gore, praktično, će značiti i povratak svih sudija na odbojkaške terene. Podsjećanja radi, većina sudija je uoči prvenstva odbila da sudi po smanjenim taksama, na koje je, mimo njihove saglasnosti, pristalo prethodno rukovodstvo UOSCG.

"Takse su usvojene, i tu sada ne može biti promjena. Ali, obaviću razgovor sa predsjednikom OSCG Cvetkom Pajkovićem i iznijeti mu neke naše ideje i predloge", rekao nam je Vladimir Janjević.