Stefan Đukić izrešetan sa 36 metaka

Policija je privela Jova Đurovića, Vukašina Lekića, Bobana Markovića, Robrta Kožara, Alena Kožara...
326 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.11.2013. 16:52h

Obdukcija tijela ubijenog Stefana Đukića (23), pokazala je da je Baranin izrešetan sa 36 metaka.

Prema informacijama "Vijesti", patolozi su, tokom obdukcije, utvrdili da Đukić nije pogođen u glavu, već da su svi meci iz automatske puške iz velike blizine ispaljeni u trup, ruke i noge, tako da su ljekari nakon prijema u Opštu bolnicu u Baru mogli samo da konstatuju smrt.

Policija dva dana od njegovog ubistva nije došla do previše dokaza, ali se pretpostavlja da su na Đukića iz “heklera” pucale dvije osobe, a vjeruje se da su ubice imale i logistiku.

“Intenzivno radimo... Pokušavamo da dođemo do dokaza. Provjeravamo sve kako bi došli do mogućeg motiva tog hladnokrvnog ubistva", kazao je sagovornik iz barske policije.

Inspektori su neke tragove nađene na mjestu ubistva poslali na vještačenje u Forenzički centar, ali se za sada malo uzdaju u taj dio, jer su ubice ostavile malo t r a g ov a . Na osnovu načina na koje je izvedeno ubistvo - hladnokrvnosti i preciznosti ubica, policija pretpostavlja da se radi o profesionalcima.

Mjesto ubistva Stefana Đukića

“Ispaljena su najmanje tri rafala, a na osnovu podatka o tome koliko je metaka završilo i tijelu Đukića, vidi se da ubice imaju iskustva sa baratanjem oružjem", rečeno je “Vijestima” u UP.

Privedeno osmoro ljudi iz klana pokojnog Luke Đurovića

Barska policija je u sklopu istrage ubistva Stefana Đukića privela osam članova kriminalne grupe pokojnog Baranina Luke Đurovića.

"Vijesti" saznaju da je policija privela Đurovićevg rođenog brata, Jova Đurovića, Vukašina Lekića, Bobana Markovića, Robrta Kožara, Alena Kožara, Mirka Mićića, Stefana Mićića i Dejana Borovića.

"Vijesti" saznaju da je policija privela Đurovićevg rođenog brata, Jova Đurovića, Vukašina Lekića, Bobana Markovića, Robrta Kožara, Alena Kožara, Mirka Mićića, Stefana Mićića i Dejana Borovića

U toku su saslušanja u barskoj policiji, a inspektori su po nalogu tužioca pretresli stanove i kuće članova ove grupe.

Prilikom pretresa policija je koristila i pse tragače.

U prvim danima istrage policija vjeruje da ova kriminalna grupa možda stoji iza brutalnog ubistva Đukića, koji je bio bliski prijatelj i član grupe Armina Muše Osmanagića,koji je u policijskim dokumentima označen kao vođa drugog barskog klana.

Stefan Đukić ubijen je u noći između utorka i srijede dok je parkirao kola u Ulici Mila Boškovića u centru Bara.

Vjeruje se da su dva muškarca te noći iz heklera pucala na mladića.

Galerija

Bonus video: